Algemene informatie

BEHANDELING OP MAAT BIJ KIOWA BEGELEIDING

Elke energetische behandeling ontwikkelt zich naar de persoon die de behandeling ontvangt. Het begin en het einde van de behandeling zijn standaard, echter dat wat er tussen in ligt is zowel voor de ontvanger als voor mij altijd een hele mooie verrassing. Elk mens is uniek, dus ook de energetische behandelingen zijn uniek. 

Coaching

Loop je met dilemma’s die maar niet opgelost worden, dan kan je bij mij terecht voor een coachingsgesprek. Door nieuwe inzichten zal je snel anders tegen het probleem aankijken, kokervisie wordt opgeheven en zullen oplossingen zich als vanzelf aandienen. Zie voor verdere informatie  coaching 

Energetische energie

Alles wat met (energetische) energie te maken heeft is allesomvattend, zonder grenzen, zonder hokjes, oneindig groot. De energietrillingen komen uit het universum, die bij elke type behandeling anders genoemd wordt en anders gebruikt wordt.

De behandelingen die ik geef bestaan uit een combinatie van Aura-Chakrahealing, Reiki, Quantum Touch en Integrated Energy Therapy.  Ervaar hoe heerlijk, ontspannend en helend de energie is. 

Zie voor verdere informatie Reiki , Quantum Touch, Integrated Energy Therapy

Dieren

Ook voor de dieren zijn er mogelijkheden bij Kiowa Begeleiding. Een energetische behandeling is zeer geschikt en wordt vaak ondersteund door de dierencommunicatie.  

Zie voor verdere informatie Dieren

Zoals je ziet heb je bij Kiowa Begeleiding keuze uit verschillende behandelingen. Elke behandeling wordt uitgebreid op de website besproken (Via de linken op deze pagina of via het kopje, Informatie Behandelingen).

 

2018-11-15 -1-

 

Contactgegevens

Als je meer informatie wilt of de mogelijkheden wilt bespreken, dan kun je vrijblijvend contact met mij opnemen via:

Telefoonnummer:  06 22 85 79 20

Mailadres: kiowabegeleiding@gmail.com

Praktijkplaats: Zaandam 

Sessies en behandelingen alleen op afspraak (eventueel ook in het weekend).

 

VAN INSPANNING NAAR ONTSPANNING

2018-05-18 -1d-

© Helena Kuiper 2018 Tekst en afbeeldingen; KvK nr. 73294993