Aura- Chakrahealing

ICM107B

Elk mens en dier heeft een energieveld om zich heen, dit heet een aura. De aura heeft zeven lagen met verschillende kleuren. Deze lagen en kleuren corresponderen met de energiepunten in het lichaam. Dit zijn de chakra’s. Deze chakra’s kunnen gezien worden als draaiende wielen die de energie in het lichaam opwekken en afvoeren.

Er zijn zeven hoofdchakra’s (Basis-, Heiligbeen-, Zonnevlecht-, Hart-, Keel-, Derde oog-, Kruinchakra). Echter verdeeld over het hele lichaam zijn allerlei kleinere chakra’s die ook elk hun eigen functie hebben. 

Door allerlei emotionele/lichamelijke/geestelijke oorzaken kunnen de auralagen en/of de chakra’s beschadigd worden. De chakra’s kunnen dicht gaan en minder energie laten stromen c.q. afvoeren. Echter kunnen de chakra’s ook te open gaan staan, waardoor er teveel energie stroomt c.q. afgevoerd wordt. Er ontstaan dan blokkades, ziekten en andere ongemakken.

Met de energie die door mijn handen stroomt kan ik de auralagen en de chakra’s schoon maken. De toevoer/afvoer van energie wordt hersteld. Hierdoor worden blokkades opgelost en zal je je een stuk prettiger voelen.

Tijdens alle behandelingen wordt de aura- chakrahealing automatisch meegenomen. 

 

2013 juni 3

 

© Helena Kuiper 2018 Tekst en afbeeldingen