Even voorstellen

Mijn naam is Helena Kuiper, energetisch therapeut en lifecoach

2018-05-18 -1d-

In 1961 zag ik het levenslicht. Ik ben nuchter en down to earth opgevoed, in de stijl van : ‘Eerst zien en dan geloven’. Toch heb ik altijd geweten en gevoeld dat er meer was tussen Hemel en Aarde. 

Mijn werkervaring heb ik opgedaan als ziekenverzorgende en managementassistente in de ouderenzorg. 

Naast het werk in de gezondheidszorg vond ik het begeleiden van mensen door middel van gesprekken en energetische behandelingen heerlijk om te doen. 

Om mij verder te verdiepen in de energetische werkzaamheden heb ik o.a. de scholingen Aura- Chakrahealing, ReikiQuantum Touch en Integrated Energy Therapy  ® gevolgd. 

Om inzicht te krijgen in de fasen en ontwikkeling van het leven heb ik de opleiding Lifecoach doorlopen. Deze opleiding verzorgt een goede balans tussen de coachingsgesprekken en de energetische werkzaamheden. 

Ik kan je met gesprekken en energetische behandelingen van inspanning naar ontspanning brengen. Heerlijke rust in het lichaam en in de geest. Met nieuwe energie en nieuwe inzichten kan je weer vooruit gaan en genieten van het leven. 

Dieren reageren heel goed op energetische behandelingen. Als aanvulling op de energetische behandeling heb heb mij ontwikkeld op telepathisch gebied met Dierencommunicatie. Dit is een verrijking bij een energetische behandeling. 

Opleidingen en ontwikkelingen 

Ziekenverzorging, Managementassistente, Geweldloze Communicatie, Lifecoach, Aura-Chakrahealing, Reiki I en II, Quantum Touch, Dieren Energetisch behandelen, Integrated Energy Therapy (IET®)  I, II, III, IET® Master-Instructor, IET® voor Dieren, Dierencommunicatie.

Ervaringsdeskundige

 • Jouw spirituele zoektocht
 • Rouwproces van overleden mensen en dieren
 • Overspannen/Burn out en herstel hiervan
 • Werken en werkloosheid
 • Arbeidsconflicten
 • Familiaire knelpunten
 • Alleen zijn / Eenzaamheid
 • Verkeerde invloeden familie, vrienden, kennissen, etc.
 • Vastzittende spanning en blokkades,
 • Overgangsklachten,
 • En nog veel, veel meer

 

All-focus

Over de praktijk: KIOWA BEGELEIDING

KIOWA is een naam gegeven vanuit het Sjamanisme en betekent: ‘zij die van ver komt’. Ik ben van ver gekomen en heb lang gezocht naar de goede weg. Ik weet nu dat elk obstakel, elk ‘probleem’, elke drempel nodig was om te komen waar ik nu ben (maar ja, geloof daar maar in als je er middenin zit 😉).

BEGELEIDING: Door de ervaringen die ik ‘onderweg, op mijn zoektocht’ heb opgedaan, kan ik je een volwaardige begeleiding geven voor jouw knelpunten, zowel via een energetische behandeling als een coachingsgesprek. 

Je zult je veilig en ontspannen voelen. Alles kan besproken worden, niets is gek.  

De VLINDER als logo staat voor transformatie. Vanuit het grijze gebied omhoog vliegen de vrijheid in. 

Wat zou het toch heerlijk zijn als je je vleugels uit kan slaan om deze vrijheid te ervaren.

                        ‘VAN INSPANNING NAAR ONTSPANNING’

© Helena Kuiper 2018 Tekst en afbeeldingen; Kvk nr. 73294993